De echo van de stilte

Daphne QuestroZinpodiumartikelen17 maart, 2012 - 10:00

Een meer ontspannen begin van het weekend? Een oase van rust in een druk bestaan? Zangeres Daphne Questro en musicus Koen van Baal nemen jou graag mee op een klankreis langs innerlijke landschappen. We spreken niets af, maar laten klanken ontstaan uit de sfeer, de inspiratie en het gevoel van dat moment.

Ervaar de waarde en werking van stilte en rust. Ontmoeten krijgt hier gestalte in de dubbele betekenis. Ga je mee? De hele reis duurt ongeveer een uur. Na afloop is er gelegenheid voor gesprek. En wellicht maken we gezamenlijk nog een klankreisje?

Door wie: Daphne Questro: stem/zang, kalimba.
Meer informatie: www.praktijkvoorstembevrijding.nl
Koen van Baal: o.a. klankschalen, gongs, fluiten, sjamanen drum, monochords, www.entirety.nl
 
Waar: Stadspastoraat Arnhem, Driekoningendwarsstraat 30, 6828 EH Arnhem
Wanneer: vrijdag 23 maart 2012, 20.00 – 21.30 uur
Investering: € 16 (€ 12 met Arnhempas en voor studenten)
Opgeven: Klik hier


Workshopleider Daphne Questro is (klassiek) zangeres en stembevrijder. Ook is zij als bedenker, workshopleider dan wel podiumkunstenaar regelmatig actief in sociaal artistieke projecten o.a. in de zorg en op het terrein van rouwen en herinneren. Haar talent is ontkurker. In haar Praktijk voor Stembevrijding helpt zij mensen met hart en ziel om via hun (zang)stem hun eigen kracht en kern te (her)vinden, de vreugde van het leven te ervaren en zich frank en vrij te uiten. Ook coacht zij individueel en geeft ze workshops aan groepen en teams. Info: www.daphnequestro.nl

Reacties